De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken

WIE ZIJN WE

Het begin van Allopneus

Allopneus is een Frans familiebedrijf dat in 2004 is opgericht door Didier Blaise waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Aix en Provence in het zuiden van Frankrijk.

Didier Blaise kreeg toen de steun van zijn twee zonen om zich uitsluitend te wijden aan de ontwikkeling van de e-commerce met de website Allopneus.com die snel een succes werd.

 Tegenwoordig is Allopneus marktleider in Frankrijk voor de online verkoop van autobanden.

In 2019 heeft Allopneus zich op de internationale markt begeven: in België (https://www.allopneus.be / https://www.hallobanden.be ), in Spanje ( https://www.alloneumaticos.es ) en in Nederland ( https://www.hallobanden.nl ).

 

Een online autobandenspecialist

We bieden een grote keus aan banden voor personenauto's, bedrijfsauto's en 4x4. Door de rechtstreekse overeenkomsten met wereldwijd opererende fabrikanten kunnen we voortdurend zeer concurrerende prijzen en het hele jaar door aanbiedingen bieden op zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden.

Ons in Valence gevestigde magazijn heeft een totale capaciteit van meer dan 1 miljoen autobanden op een magazijnoppervlak van 41 000 m2 en een capaciteit van verzending van 25.000 banden per dag.

Ons bedrijf telt momenteel 250 medewerkers om de groei van de onderneming te begeleiden.

 

De tevredenheid van onze klanten