De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken

WIE ZIJN WE

Het begin van Allopneus

Hallobanden is een Frans familiebedrijf dat in 2004 is opgericht door Didier Blaise waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Aix en Provence in het zuiden van Frankrijk.

Didier Blaise kreeg toen de steun van zijn twee zonen om zich uitsluitend te wijden aan de ontwikkeling van de e-commerce met de website Allopneus.com die snel een succes werd.

 Tegenwoordig is Allopneus marktleider in Frankrijk voor de online verkoop van autobanden.

In 2019 heeft Allopneus zich op de internationale markt begeven: in België (https://www.allopneus.be / https://www.hallobanden.be ), in Spanje ( https://www.alloneumaticos.es ) en in Nederland ( https://www.hallobanden.nl ).

 

Een online autobandenspecialist

 

We bieden een grote keus aan banden voor personenauto's, bedrijfsauto's en 4x4. Door de rechtstreekse overeenkomsten met wereldwijd opererende fabrikanten kunnen we voortdurend zeer concurrerende prijzen en het hele jaar door aanbiedingen bieden op zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden.

Ons in Valence gevestigde magazijn heeft een totale capaciteit van meer dan 1 miljoen autobanden op een magazijnoppervlak van 41 000 m2 en een capaciteit van verzending van 25.000 banden per dag.

Ons bedrijf telt momenteel 250 medewerkers om de groei van de onderneming te begeleiden.

 

De tevredenheid van onze klanten 

 

Bij Allopneus is het ons doel om vooraf de behoeften van onze klanten te voorspellen om ze tevreden te stellen. Daarvoor stellen we een grote keus producten en diensten ter beschikking, zoals:

  • Een aanbod voor levering aan huis en aan de garages van onze partners
  • Een hotline die beschikbaar is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 u. tot en met 18.00 u. met een gratis telefoondienst (oproep + chat)
  • Een e-mailservice van experts die al uw vragen beantwoorden
  • Partner-garages die we geselecteerd hebben op hun vakkundigheid en hun praktische kennis voor het monteren van uw banden
  • Partners die onze kwaliteitshandvest ondertekend hebben tot de grote voldoening van onze klanten

 

En morgen?

Toekomstgerichte studies wijzen uit dat een groeiend aantal automobilistes van plan is om banden op internet te kopen, vanwege de aangeboden voordelen, wat aan Allopneus een belangrijk potentieel voor ontwikkeling biedt.

De capaciteit voor opslag en verzending van het platform in Valence is in kaart gebracht om Allopneus in staat te stellen om zijn internationale ontwikkeling voort te zetten.