De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken

KORTINGSCODE VOORWAARDE

 

 

Met Hallobanden kunt u van een aanbieding profiteren waarvan de algemene voorwaarden hieronder worden beschreven.

 

Hoe kunt u van het aanbod gebruik maken?

 

Koop van 28 Januari t.e.m. 06 Februari 2020 (de besteldatum geldt als bewijs), minimaal een (1) zomer-, 4-seizoenen of winterband uit het assortiment personenauto, SUV of bestelwagen, en ontvang direct 5% korting, met code HAPPY20.

 

 

Deze korting wordt onmiddellijk op het winkelmandje toegepast zodra de kortingcode ingevoerd is. Aanbieding niet deelbaar, niet combineerbaar met andere lopende aanbiedingen.

 

Artikel 1 - Organiserend Bedrijf en contact

Het bedrijf "HALLOBANDEN", een vereenvoudigde aandelenvennootschap onder Frans recht, met een kapitaal van € 54.990,- en ingeschreven in het handelsregister (RCS) van Aix-en-Provence onder het nummer 327.125.878, waarvan het hoofdkantoor HALLOBANDEN-CS gevestigd is te 30470, 60 rue de la Tramontane - 13096 AIX EN PROVENCE CEDEX 2, Frankrijk, organiseert een actie met aankoopverplichting t.e.m. 06 Februari 2020.

 

Voor vragen over de actie kunt u contact met ons opnemen:

Per e-mail: klantenservice@hallobanden.be

Telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur: 0800.585.32 (nummer en service gratis)

 

Artikel 2 - Wie mag deelnemen?

Deze deal is uitsluitend voorbehouden aan een rechtspersoon (professionals: bedrijven en administraties met een account) of een natuurlijke persoon met internettoegang

 

 

Artikel 3 - Algemene informatie

Deze regeling is gratis beschikbaar op de website:  www.hallobanden.be voor de duur van de onderaan de site

Het wordt kosteloos op schriftelijk verzoek verstuurd, en verzonden vóór middernacht op 06/02/2020 (de poststempel is het bewijs), naar het volgende adres: HALLOBANDEN Service Marketing-Deal - Hallobanden.nl, CS - 30470- 13096 AIX EN PROVENCE CEDEX 2 Frankrijk. De stempel die hiervoor wordt gebruikt, wordt niet vergoed. Elke aanvraag moet de volledige contactgegevens vermelden (achternaam, voornaam, volledig adres en postcode).

 

Artikel 4 Bescherming van persoonsgegevens

De methoden voor het verwerken van persoonsgegevens met betrekking tot het bestellen van banden worden gedetailleerd beschreven in het beleid voor het beheer van persoonsgegevens dat op de website beschikbaar is www.hallobanden.be (https://www.hallobanden.be/beleid-met-betrekking-tot-het-beheer-van-persoonlijke-gegevens)

Dit document beschrijft hoe uw persoonsgegevens en uw rechten verwerkt worden.

 

In het kader van de huidige actie zal HALLOBANDEN SAS, als gegevensbeheerder, de persoonsgegevens verwerken die worden gecommuniceerd in verband met de bestelling voor het beheer van de aanbieding.

 

Voor vragen over uw persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen:

Postadres: HALLOBANDEN SAS, CS 30470, 13096 Aix en Provence Cedex 2 Frankrijk

Om contact met ons op te nemen: klantenservice@hallobanden.be

Onze gemachtigde voor gegevensbescherming: PINT Advocaten - dpo@hallobanden.be