De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken

Onze Missie

Om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen, streeft Hallobanden naar het volgende:

DE KEUZE

Hallobanden biedt meer dan 10.000 referenties meer dan 600.000 banden die in onze depots zijn opgeslagen. Om onze klanten een perfecte tevredenheid te garanderen, bieden we u een complete keuze aan banden voor auto's, 4x4's en bedrijfswagens met alle merken en maten. Onlangs hebben we zelfs een assortiment vintage-banden en banden voor autosport tot uw beschikking gesteld.

DE PRIJS

Het is fundamenteel voor onze klanten, daarom biedt Allopneus banden van grote merken tegen concurrerende prijzen, evenals het hele jaar door promoties.

VEILIG BETALEN

Hallobanden heeft een partner gekozen om de veiligheid van uw betaling te garanderen. Betalingen worden direct op de bankservers uitgevoerd. De site bewaart geen enkel creditcardnummer.

DE KWALITEIT

Alle op de Hallobanden-site voorgestelde banden zijn nieuwe banden met de desbetreffende garanties van de fabrikanten grote merken. Voor de goedkoopste prijzen kiest Hallo, via zijn leveranciers, banden voor u die aan de EU-norm voldoen, en selecteert het beste product in elke dimensie.

DE LEVERTIJD

De op de website aangegeven levertijden zijn gemiddelde levertijden die overeenkomen met de benodigde tijd voor de behandeling, voorbereiding en verzending van uw bestelling (verzending depot). Vanaf twee banden is de levering gratis, volgens de op de website aangegeven levertijden. Deze levertijd is alleen ter informatie en is niet contractueel.

HET MONTEREN

Hallobanden biedt ook een netwerk van enkele honderden partners die voor het grootste deel de directe ontvangst van uw producten garanderen, met een montageprijs die op onze website staat aangegeven.