LEVERING VAN UW BANDEN

 

Koop uw banden bij Allopneus en laat ze thuis of in een van onze partnercentra bezorgen! Bekijk alle stappen van uw bestelling:

 

DE PRODUCT KEUZE

Na het invullen van de gewenste afmetingen van de banden, biedt Hallobanden de banden die op uw auto zijn afgestemd, uit een keuze van meer dan 10.000 banden bestemd voor personenauto's, SUV's en bestelwagens.

DE KEUZE VAN HET BEZORGADRES

Met Hallobanden kunt u uw banden bij u thuis, op de werkplek of in een van onze vele partner montering centra laten afleveren. Om dit te doen, kunt u na het aanmaken van uw account, het afleveradres van uw keuze invoeren. Hallobanden biedt u gratis bezorging voor elke bestelling van meer dan 2 banden.

BEVEILIGDE BETALING VAN UW BESTELLING

Om uw bestelling te bevestigen, doet u uw betaling, op de website of per telefoon (betaling per kaart, bankoverschrijving of per cheque) op een volkomen veilige manier, dankzij een gecodeerd transactiesysteem.

DE ONTVANGST VAN UW BANDEN

Uw banden worden binnen drie tot vier werkdagen bij u afgeleverd. Zodra de verzending van uw banden is georganiseerd, ontvangt u een e-mail waarmee u de voortgang van de levering van uw banden kunt volgen. De banden worden afgeleverd op het adres dat u in uw klantaccount heeft ingevoerd. Het enige dat u hoeft te doen, is de banden op uw auto te monteren.