Alle merken > Yokohama > BluEarth AE01
Yokohama
Band Yokohama BluEarth AE01

YOKOHAMA BluEarth AE01

Seizoen: Zomerbanden
Kenmerken van de band

BESCHRIJVING VAN DE BAND BLUEARTH AE01

GEBRUIK EN PRESTATIE

De BluEarth AE-01 is onderscheiden met het BluEarth-label en maakt gebruikt van de nieuwe rubbertechnologieën voor kleine auto's en berlines. Hij combineert brandstofbesparing met hechting op een natte ondergrond en een langere levensduur en vormt een milieuvriendelijke dagelijkse oplossing voor uw auto.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

  • Lage rolweerstand: brandstofbesparing
  • Veiligheid op een nat wegdek en een langere levensduur
  • Minder rolgeluid

TECHNISCHE KENMERKEN

Het Nano Blend-composietmateriaal combineert specifieke mengsels van polymeren, sinaasappelolie en micro-silica. Deze unieke combinatie van drie bestanddelen zorgt voor brandstofbesparing, een langere levensduur en uitzonderlijke grip op een natte ondergrond.

HET MERK YOKOHAMA

Japanse fabrikant, opgericht in 1917, 7e op de wereldranglijst Specialist in banden in grote afmetingen en met hoge prestaties. 4x4/SUV, luxe auto's, motorsport. Sterke aanwezigheid in de competitie (WTCC)

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
band Yokohama BluEarth AE01 205/60 R15 91H
Yokohama
Yokohama
205/60 R15 91H
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
€ 82,16
Zie
 op voorraad

Ontdek ook Yokohama banden

 Bluearth RV02: BESCHRIJVING VAN DE BAND BLUEARTH RV-02 - Goede waterafvoer - Rijcomfort - Brandstofbesparing HET M...  C.Drive 2 AC02: BESCHRIJVING VAN DE BAND C.DRIVE 2 BLUEARTH AC02A GEBRUIK EN PRESTATIE De Cdrive 2 biedt meer stabi...  Geolandar A/T-S G012: BESCHRIJVING VAN DE BAND Geolandar A/T-S G012 GEBRUIK EN PRESTATIE De GEOLANDAR A/T-S is bedoeld vo...  Geolandar BluEarth G91AV: BESCHRIJVING VAN DE BAND G91A GEBRUIK EN PRESTATIE Profiel montage af fabriek (OE) DE PLUSPUNTEN VA...  Geolandar G033: BESCHRIJVING VAN DE BAND G033 GEBRUIK EN PRESTATIE Profiel montage af fabriek (OE) DE PLUSPUNTEN VA...