Alle merken > Yokohama > Advan A048
Yokohama
Band Yokohama Advan A048

YOKOHAMA Advan A048

Seizoen: Zomerbanden
Kenmerken van de band

BESCHRIJVING VAN DE BAND A048

GEBRUIK EN PRESTATIE

De ADVAN A048 levert uitzonderlijke prestaties en een gedrag dat het gedrag van 'slick'-banden op circuits benadert. De ADVAN A048 is gehomologeerd voor weggebruik, zodat 'gentlemen drivers' over de weg naar het circuit kunnen rijden met hun auto zonder dat ze de banden hoeven te wisselen. Het bijzonder vernieuwende patroon van de band is bedoeld voor gebruik op het circuit, voor asfaltrally's in droge of gemengde omstandigheden. De prestaties en de kwaliteiten van de band worden door vele piloten maar ook door autoconstructeurs als LOTUS erkend, die er zijn modellen Elise en Exige mee uitrust.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

  • Semi-slick band voor weggebruik
  • Circuit / Asfaltrally's / VHC
  • Rubber: Zacht (S) / Medium (M) / Hard (MH)
  • Gehomologeerd voor weggebruik

TECHNISCHE KENMERKEN

De rubbermengsels van de ADVAN A048 zijn afkomstig uit de ervaring van YOKOHAMA in de WTCC en zorgen voor een uitzonderlijke grip. Uitsluitend verkrijgbaar in drie rubberhardheden van 12 tot 18 inch.

MONTAGE AF FABRIEK

LOTUS 2-ELEVEN / LOTUS ELISE / LOTUS EXIGE

ONDERSCHEIDENDE PUNTEN

  • 1e in de vergelijkende test 'semi-slick' uitgevoerd door het magazine ECHAPPEMENT

HET MERK YOKOHAMA

Japanse fabrikant, opgericht in 1917, 7e op de wereldranglijst Specialist in banden in grote afmetingen en met hoge prestaties. 4x4/SUV, luxe auto's, motorsport. Sterke aanwezigheid in de competitie (WTCC)

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
band Yokohama Advan A048 195/50 R16 84W
Yokohama
Yokohama
195/50 R16 84W
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
€ 160,08
Zie
 op voorraad

Ontdek ook Yokohama banden

 Advan A052: BESCHRIJVING VAN DE BAND A052 GEBRUIK EN PRESTATIE De Yokohama ADVAN A052 is de opvolger van de zee...  Advan A460: BESCHRIJVING VAN DE BAND A460L GEBRUIK EN PRESTATIE Profiel montage af fabriek (OE) MONTAGE AF FABR...  Advan Neova AD07: BESCHRIJVING VAN DE BAND ADVAN NOVEA AD07 GEBRUIK EN PRESTATIE Profiel montage af fabriek (OE) met ...  Advan Neova AD08 R: BESCHRIJVING VAN DE BAND ADVAN NOVEA AD08R GEBRUIK EN PRESTATIE De technologie die afkomstig is uit...  Advan S.T. V802: BESCHRIJVING VAN DE BAND Advan S.T V802 GEBRUIK EN PRESTATIE De noties van prestatie en rijplezier ...