De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken
Michelin
Michelin Agilis CrossClimate band
Michelin Agilis CrossClimate band
Michelin Agilis CrossClimate band
Michelin Agilis CrossClimate band
Michelin Agilis CrossClimate band
Michelin Agilis CrossClimate band
Michelin Agilis CrossClimate band
Michelin Agilis CrossClimate band
Michelin Agilis CrossClimate
235/65 R16 121R
4-seizoenenbanden
lichte bedrijfswagen
> Alle 235/65 R16 121R banden > Alle Michelin 235/65 R16 121R banden
Foto niet contractueel verbonden

Michelin Agilis CrossClimate 235/65 R16 121R

Kenmerken van de band:
  • De veelzijdige band voor bedrijfsauto's
  • Bijzonder lange levensduur
  • Betrouwbaar in elk seizoen
  • Stevigheid en weerstand tegen schade

BESCHRIJVING VAN DE BAND AGILIS CROSS CLIMATE

GEBRUIK EN PRESTATIE

In 2018 breidde Michelin zijn productlijn Crossclimate uit naar bestelwagens en bedrijfsauto's met de AGILIS CROSSCLIMATE, een zomerband die perfect geschikt is voor gebruik in winterse omstandigheden. Agilis CrossClimate kondigt een nieuwe generatie hoogpresterende banden aan voor bestelwagens en
bedrijfsauto's. De band heeft een lange levensduur en zijn stevigheid zorgt voor een hoge weerstand tegen schade en veiligheid bij elk weer.

De Agilis CrossClimate-band met 3PMSF-markering is gecertificeerd voor sneeuw, maar zijn gedrag, remkracht en levensduur zijn op een droog of nat wegdek identiek aan dat van een zomerband, dankzij het geavanceerde technologische rubbermengsel. De gebruikte composietmaterialen geven het rubber en het loopvlak soepelheid, zelfs bij vorst. De vele lagen van het loopvlak en de samenstelling van dit bijzonder innovatieve mengsel verminderen de warmteoverdracht binnen in de band.

 

EEN ZORGVULDIG ONTWIKKELDE EN GETESTE BAND

De Agilis CrossClimate is ontwikkeld en grondig getest in extreme winterse omstandigheden, op twee Europese sites op 4000 km afstand van elkaar. De eerste site is Ivalo, in Finland in de noordpoolcirkel, de tweede is Barcelonnette, op 2715 meter hoogte in de

 

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

  • Een band met een lange levensduur, met een uitstekende grip en betrouwbaarheid in elk seizoen, in alle weersomstandigheden en op elk wegdek.
  • De stevigheid en weerstand tegen schade, met name in een stadsomgeving, met veelvuldige schokken tegen trottoirbanden en andere voorwerpen.

 

TECHNISCHE KENMERKEN - WAAROM EN HOE DE BAND WERKT

  • RUBBER EN BESTANDDELEN VAN HET LOOPVLAK :

> De Agilis CrossClimate maakt gebruik van een uiterst nieuw rubbermengsel: het loopvlak omvat drie verschillende rubbermengsels (drie synthetische elastomeren). Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat het geschikte rubbermengsel de boventoon voert in termen van prestatie van de band: 'wintermengsel' bij lage temperaturen, 'mengsel voor natte ondergrond' bij lage hechting en 'mengsel voor droge ondergrond' bij warm en droog weer.

> Het innovatieve loopvlak van de CrossClimate bevat twee lagen, een laag buiten en de andere laag onder het oppervlak. Dit beperkt de eventuele warmteoverdracht naar de binnenkant van de band en het opwarmen van de band in moeilijke omstandigheden. Dit draagt ook bij tot het behoud van het prestatieniveau bij welk gebruik dan ook.

> Dankzij deze hoogtechnologische rubbermengsels heeft deze band de hoogste klassering van het Europese label verdiend: A voor hechting voor remmen op een natte ondergrond in zomer en winter. Bovendien bezit de band de 3PMSF-markering voor rijden op sneeuw met een identiek gedrag, een identieke remkracht en een identieke levensduur als een zomerband op een droge weg.

  • LOOPVLAKPATROON :

> De Agilis CrossClimate is gebaseerd op het model en de lessen die getrokken zijn uit de onderscheiden CrossClimate-band voor auto's. Hij heeft hetzelfde loopvlakpatroon in V-vorm, met een innovatieve combinatie van hoogtechnologische blokken en zelfblokkerende 3D-lamellen.

> De Agilis CrossClimate van Michelin, met zijn technische ontwerp en zijn diepe lamellen (9,2 mm), illustreert de prestaties in levensduur die Michelin nastreeft. De band is ontworpen voor maximaal gebruik van de premium rubberlaag en om te rijden tot de slijtage-indicator van het loopvlak bereikt is.

  • EXTRA BESCHERMING VAN SCHOUDERS EN ZIJKANTEN:

> De sterke weerstand tegen schade, die traditioneel is bij Michelin, is verbeterd door een extra bescherming van de schouders. Deze serie trapeziumvormige blokken van 1,5 mm is gemaakt van stevige rubbermengsels, die lijken op de mengsels die gebruikt worden voor de vrachtwagenbanden van Michelin.

> Deze specifieke schouderbescherming is gebaseerd op de Michelin-banden voor militaire vrachtwagens en 4x4 (X Force ZL), zonder de flexibiliteit van het karkas te benadelen.

  • NIEUWE SLIJTAGEAANDUIDING VOOR HET LOOPVLAK

> De nieuwe Agilis CrossClimate heeft een nieuwe slijtage-indicator op het loopvlak in de groef, waarop het resterende bandpercentage eenvoudig af te lezen is.

> De oorspronkelijke dikte van het loopvlak is 9,2 mm. Het niveau '0%' diepte is vastgesteld op 1,6 mm, zodat 7,6 mm hoogtechnologisch rubbermengsel van Michelin gebruikt kan worden.

 

HET MERK MICHELIN

HET MERK MICHELIN: ERKEND LEADERSHIP.

Michelin innoveert al sinds 1889 voor de verbetering van de mobiliteit van personen en goederen. MICHELIN, een referentie op alle bandenmarkten, in de competitie en in dienstverlening in verband met reizen, is een van de grootste merken ter wereld door de waarde die de consumenten eraan hechten. Het merk wordt door de meest veeleisende autoconstructeurs gekozen voor de uitrusting af fabriek van hun meest prestigieuze modellen.

 

 

€ 182,42

+ Milieubijdrage € 4,77/band
Hoeveelheid :
op voorraad
Gratis levering
250 station montagepartners
Beveiligde betaling

Nieuwe banden met fabrieksgarantie