De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken
Alle merken > Dunlop > Sport Maxx Race 2 > 305/30 ZR20 103Y
Dunlop
Dunlop Sport Maxx Race 2 N1 band
Dunlop Sport Maxx Race 2 N1 band
Band Dunlop Sport Maxx Race 2 N1
305/30 ZR20 103Y
Zomerbanden personenwagen

> Alle 305/30 ZR20 103Y banden > Alle Dunlop 305/30 ZR20 103Y banden > Alle Dunlop banden
Foto niet contractueel verbonden

Dunlop Sport Maxx Race 2 N1 305/30 ZR20 103Y

Kenmerken van de band:
  • Nauwkeuriger rijgedrag
  • Verkorte remafstand
  • Betere rondetijd

BESCHRIJVING VAN DE BAND SPORT MAXX RACE 2

GEBRUIK EN PRESTATIE

De Dunlop Sport Maxx Race 2 is ontwikkeld op basis van de resultaten van Dunlop in de competitie (24 uur van de Nürburgring, 24 uur van Le Mans …). Het voordeel is dat de technologische vooruitgang van het circuit vervolgens op de weg kan worden gebruikt. Zo kan ook de gewone weggebruiker profiteren van de ervaring van Dunlop in de autosport. De Dunlop-ingenieurs pasten als eersten technologieën afkomstig uit de autoraces toe op personenauto's. Mercedes AMG heeft ook voor Dunlop gekozen als zijn officiële technologische partner in de autosport.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

Betere hechting in de bocht op een droge ondergrond

Betere wegligging en nauwkeuriger rijgedrag

Verkorte remafstand

Betere rondetijd

TECHNISCHE KENMERKEN

Wegligging op een droge ondergrond

Het rubber van de Sport Maxx Race 2 is anders verwerkt dan het rubber van een gewone band: net als bij 'racebanden' is het rubbermengsel zo samengesteld dat het veel sneller opwarmt en zo de grip tussen de band en de ondergrond verbetert. De hechting van de band is dan ook maximaal en garandeert langdurig stabiele prestaties.


Rondetijd

De Sport Maxx Race 2-band is uitgvoerd met extra verstevigingen maar blijft bijzonder licht. In het 'Light Weight Reinforcement Structure Design' is minder rubber verwerkt zodat de band stijver is, maar zeer licht blijft. Deze verstevigende bandstructuren zijn geïnspireerd op een alom aanwezig model, de natuur. De rondere vorm zorgt voor precisie in de bochten, een betere wegligging en een nauwkeurig rijgedrag en daarmee kortere rondetijden.

MONTAGE AF FABRIEK

Porsche 911 GT3 en GT2 RS 217HET MERK DUNLOP

Dunlop wordt in 1888 opgericht na de uitvinding van de band door John Boyd Dunlop. Al meer dan 125 jaar lang innoveert Dunlop ononderbroken om de beste producten op de markt te presenteren. Het merk is ook sterk aanwezig in de motorsport met onder andere het recordaantal overwinningen bij de 24 uur van Le Mans Dunlop is een van de leiders in zijn markt en het 3e door de consumenten genoemde merk. Het bezit meer dan 500 originele homologaties, met name onder de meest prestigieuze autoconstructeurs. Passie, innovatie en competitie zijn de drie waarden die we terugvinden in de Dunlop-banden.

Geen reviews voor deze band op dit moment.

€ 165,20

+ Milieubijdrage € 2,86/band
Hoeveel heid :
op voorraad
Levering in 4 werkdagen gratis
450 station montagepartners
Beveiligde betaling

Nieuwe banden met fabrieksgarantie