De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken
Continental
Continental EcoContact 6 band
Continental EcoContact 6 band
Band Continental EcoContact 6
205/45 R17 88H XL
Zomerbanden personenwagen
> Alle 205/45 R17 88H banden > Alle Continental 205/45 R17 88H banden > Alle Continental banden
Foto niet contractueel verbonden

Continental EcoContact 6 205/45 R17 88H XL

Kenmerken van de band:
 • Sterk kilometerpotentieel.
 • Uitstekende wegligging
 • Brandstofbesparing

OMSCHRIJVING VAN DE BAND CONTI ECO CONTACT 6

DE SERIE ECOCONTACT

De serie EcoContact van Continental is ontwikkeld en in de loop der jaren gefinetuned om gebruikers een band te bieden die presteert en tegelijkertijd uw brandstofverbruik optimaliseert.

Omdat Eco niet goedkoop betekent, presteert EcoContact in termen van grip en remkracht op droge en natte ondergrond. Aangezien veiligheid het kernwoord is van de groep AllemandContinental, zult u de rust en de zekerheid vinden van een veilige en efficiënte band, die het milieu en uw portemonnee respecteert.

GEBRUIK EN PRESTATIE

Het nieuwste product van de serie Ecocontact bij Continental is een extract van technologieën dat de gebruikers een perfecte combinatie biedt van een lange levensduur, grip, brandstofbesparing en groot rijcomfort. Het maakt het mogelijk om de kilometrage te verbeteren en tegelijkertijd de rolweerstand te verminderen. Het bevordert de veiligheid in termen van wendbaarheid en remkracht en draagt bij aan het behoud van het milieu door een verminderde CO2-uitstoot vergeleken met zijn voorgangers.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

 • Perfecte controle over het brandstofverbruik om geld voor u te besparen
 • Een innovatieve samenstelling die de levensduur optimaliseert
 • Een geheel vernieuwend ontwerp voor een uitstekende hechting aan het wegdek, op zowel droge als natte wegen

TECHNISCHE KENMERKEN

 • Verbeterde compounds en een betere verdeling van het silicium zorgen voor en lagere rolweerstand De combinatie van polymeren en toevoegingen vertraagt de slijtage en optimaliseert de levensduur en de remkracht.
 • De compound Green Chili 2.0 past zich aan aan het oppervlak, waardoor het rubberverlies geminimaliseerd wordt. Dit zorgt voor een optimalisatie van de levensduur. Hij vermindert ook de vervorming en de opwarming van de band en draagt zo bij aan een laag brandstofverbruik en een vermindering van de CO2-uitstoot.
 • De combinatie van groeven en van een loopvlak met lamellen zorgt voor een uitstekend gedrag, zowel op een droog als op een nat oppervlak. De lengte-breedteverhouding van de groeven is geoptimaliseerd om te zorgen voor een efficiëntere waterafvoer en een vermindering van het risico op aquaplaning. Dankzij de schoudergroeven die naar buiten toe open zijn, zijn de wendbaarheidsprestaties op natte wegen verbeterd.

HET MERK CONTINENTAL

Meer dan 140 jaar innovatie en vooruitgang

Continental werd in 1871 in Duitsland opgericht en heeft wereldwijd meer dan 177.000 mensen in dienst op meer dan 300 sites in 46 landen. Continental is een technologische voorhoedespeler in de autosector en stelt al zijn expertise in dienst van uw veiligheid:

 • Continental, Europese marktleider in banden voor personenauto's (montage af fabriek en vervanging)
 • Continental is de onontkoombare partner van autoconstructeurs. Een op de drie nieuwe auto's in Europa is uitgerust met Continental-banden
 • Continental, de remspecialist die u de kortste remafstanden garandeert
Geen reviews voor deze band op dit moment.

€ 101,60

+ Milieubijdrage € 2,86/band
Aantal :
op voorraad
Niet leverbaar
450 station montagepartners
Beveiligde betaling

Nieuwe banden met fabrieksgarantie