De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken
Bridgestone
Bridgestone Turanza T005 Driveguard RFT band
Bridgestone Turanza T005 Driveguard RFT band
Band Bridgestone Turanza T005 Driveguard
RFT
215/55 R17 98W XL
Zomerbanden personenwagen
> Alle 215/55 R17 98W banden > Alle Bridgestone 215/55 R17 98W banden > Alle Bridgestone banden
Foto niet contractueel verbonden

Bridgestone Turanza T005 Driveguard RFT 215/55 R17 98W XL

Kenmerken van de band:
 • Beste prestatie in zijn categorie op een nat wegdek
 • Uitstekend label
 • Levensduur beter dan de verwachtingen van de consument

BESCHRIJVING VAN DE BAND Turanza t005DRIVEGUARD

GEBRUIK EN PRESTATIE

Bridgestone, de Japanse bandenfabrikant en wereldleider in de bandensector, presenteert in januari 2018 de nieuwe Turanza T005: een nieuw ijkpunt in termen van remprestatie en bochten op een natte ondergrond. De Turanza T005 is ontworpen voor de beste prestaties in de regen, bevestigd door het Europese label klasse A voor grip op een natte ondergrond.

Remmen en bochten bij regenachtig weer zijn veilig door talrijke lamellen en de nieuwe, vooruitstrevende Pro-tech-technologie van Bridgestone. Bestuurders kunnen op deze betrouwbare prestatie rekenen onder het rijden dankzij de verbonden schouders aan beide zijden van de band.

Deze nieuwe Driveguard-versie garandeert u een rustig gemoed en de zekerheid dat u 80 km/u rijdt gedurende 80 km(*) na een lekke band. Deze technologie kan worden gemonteerd op elk type velg en is geschikt voor alle voertuigen die een systeem van TPMS-ventielen bezitten. Door zijn gebruik en door de veiligheid die hij u geeft, raden wij u zeer sterk aan deze per vier te monteren. Een lekke band kan namelijk voorkomen bij elke band.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

 • Uitstekende grip op een natte ondergrond
 • Bijzonder hoogwaardige remprestaties
 • Verbeterde levensduur
 • Beste prestatie in zijn categorie op een nat wegdek(1)
 • Uitstekend label: Europees label A voor hechting op een vochtig wegdek. Europees label B voor rolweerstand.
 • Verbeterde levensduur: aanzienlijke langere levensduur in kilometers vergeleken met zijn voorganger(2)

TECHNISCHE KENMERKEN

 • De verbonden schouders blokkeren de drukverspreiding voor een optimaal contact met de grond
 • Een optimale negatieve ratio van de kanalen in de lengterichting
 • Een groot aantal lamellen.
 • Open zijdelingse groeven
 • Nieuwe technologie voor een Nano ProTech-composiet met een hoog gehalte silica
 • Verbeterde karkasconstructie

(*) Uw rolautonomie na een lekke band hangt af van de lading van het voertuig, de buitentemperatuur en de activatie van het controlesysteem van de bandenspanning (TPMS). De Bridgestone DriveGuard-banden zijn nog niet beschikbaar voor bedrijfsauto's en passen alleen op voertuigen die zijn uitgerust met het controlesysteem van de bandenspanning (TPMS).

(1) Beste van zijn categorie in remmen en grip in de bocht op een vochtig wegdek, door het onafhankelijke instituut voor het testen en de certificering van banden TÜV SÜD. Referentie: vergelijking van de prestatie van de vier belangrijkste concurrenten in zijn categorie: Michelin Primacy 3, Continental Premium Contact 5, Good Year Efficient Grip Performance, Pirelli Cinturato P7. Test uitgevoerd door TÜV SÜD op verzoek van Bridgestone in april-juni 2017 bij ATP Papenburg op de bandafmeting 205/55 R16 91V. Banden op de Europese markt gekocht door TÜV SÜD. Testauto: VW Golf7. Rapportnr. [713112819].

(2) Op basis van interne tests, 11% meer kilometers in verhouding tot zijn voorganger, de Bridgestone Turanza T001

HET MERK Bridgestone

Bridgestone is wereldleider in de bandensector en wordt in 150 landen verkocht. Het Japanse merk wordt gemonteerd op alle soorten vervoermiddelen, auto's, SUV's, bedrijfswagens, motoren, vrachtwagen en vliegtuigen, maar ook op landbouwmachines en industriële machinewerktuigen. Deze banden worden overal ter wereld gemaakt, waaronder in Frankrijk (een fabriek in Béthune).

Bridgestone werd in 1931 in Japan opgericht door Shojiro Ishibashi. De wil om mensen op hun traject onder alle omstandigheden in veiligheid te houden, maakt deel uit van het DNA van de onderneming. Dit streven staat aan de wieg van de introductie van de campagne 'Poursuis Ton Rêve, Quoi Qu’il Arrive' in Frankrijk in maart 2017, als officiële partner van het Internationaal Olympisch comité tot 2024.

Omdat Bridgestone altijd gericht is op innovatie om zo snel mogelijk te kunnen inspringen op de behoefte van zijn Europese consument, heeft het een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en twee testcircuits, één in Italië en één in Zweden. De technologische expertise van Bridgestone in het ontwikkelen van banden voor een hoge prestatie vertaalt zich in meer dan 200 goedkeuringen van originelen en de lancering van innovatieve producten zoals de Bridgestone DriveGuard.

Geen reviews voor deze band op dit moment.

€ 124,70

+ Milieubijdrage € 2,86/band
Aantal :
op voorraad
Levering binnen 4 werkdagen gratis
450 station montagepartners
Beveiligde betaling

Nieuwe banden met fabrieksgarantie